iGantep IPHONE UYGULAMASI

Symbian ve Android uygulamlarımızdan sonra Gaziantep Universitesi iPhone - iPAD Uygulamasini da kullanıma sunmuş olup yazılımı Apple Storedaki
http://itunes.apple.com/us/app/igantep/id506046054?ls=1&mt=8 sayfasından iPhone - iPAD cihazlarınıza indirip kullanılabilirsiniz.

Akıllı telefonlar için hazırlanmış olan bu yazılımlar ile ilgili görüş ve önerilerinizi Symbian uygulamsı için Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir , Android uygulaması için Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir  ve iPhone-iPad uygulaması için Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adreslerinden yollayarak bu uygulamaların yeni sürümlerinin hazırlanmasında fikirlerinizle katkı sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın Özelikleri:

-Gaziantep Üniversitesi çalışanlarının dahili numaralarının bulunduğu rehber bölümü ile akademisyen ve görevlilere hızlı erişim.İnternet bağlantısı gerektirmez.

-Gaziantep Şehri ve Gaziantep Üniversitesine ait fotoğraflar. İnternet bağlantısı gerektirmez.

-Duyurular bölümü ile Gaziantep Üniversitesine ait duyurulara hızlı ulaşım imkanı.

-Gaziantep Üniversitesi ve üniversiteye ait fakülteler hakkında bilgiler.

-Gaziantep Üniversitesinin harita üzerindeki yerini barındıran ayrıca cihazın GPS birimi aracılığı ile yine aynı haritada anlık konumunuzu gösteren lokasyon bölümü.