• 0 342 317 1951

       Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi, üye firmaları ile birlikte yerli Siber Güvenlik ekosisteminin gelişimine katkı sağlamak, Siber Güvenlik farkındalığını ve iş birliklerini artırmak, kamu, özel sektör ve akademiyi bir araya getirmek ve 2020 yılını Siber Güvenlik temasıyla dolu dolu bitirmek için 21-25 Aralık’ta “SİBER GÜVENLİK HAFTASI”nda bir araya geliyor!

       T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve T.C. Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde düzenlenen SİBER GÜVENLİK HAFTASI’nın Açılış Töreni, 21 Aralık 2020 tarihinde T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, sınırlı katılım ile gerçekleştirilecektir.

 

       Açılış töreni sonrası online platformlarda devam edecek Hafta, Milli Siber Güvenlik Zirvesi ve Sanal Siber Güvenlik Fuarı ile kapılarını açıyor.

 

       Milli Siber Güvenlik Zirvesi ve 80’in üzerinde Küme üye firmanın stantları ile katılım sağlayacağı Sanal Siber Güvenlik Fuarına katılmak için KAYIT OLmayı unutmayın!

 

       Hafta boyunca Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve üyeleri tarafından farklı platformlarda düzenlenecek Siber Güvenlik etkinliklerini ETKİNLİK PROGRAMI’ndan takip edebilir, konferanslara, eğitimlere, yarışmalara ve çekilişlere kayıt olabilir, katılım sağlayabilirsiniz!

Etkinliklere kayıt olmak ve katılım sağlamak için ETKİNLİK PROGRAMI’nı takip edin!

SİBER GÜVENLİK HAFTASI'nda Sizi Neler Bekliyor?
  • Milli Siber Güvenlik Zirvesi
  • Sanal Siber Güvenlik Fuarı
  • Webinarlar
  • Yarışmalar
  • Eğitimler

 

Video için tıklayınız

 

Detaylar için tıklayınız