31 Ocak - 2 Şubat 2018
Karabük Üniversitesi
Karabük

Üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları biraraya getirerek, bilgi teknolojileri altyapısı, kullanımı, eğitimi ve üretimini tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, tecrübeleri paylaşmak ve ortak politika oluşturmak amaçlarıyla ulusal boyutta Akademik Bilişim 2018 konferansı düzenlenmiştir. Konferansta davetli bildiriler, tam ve kısa bildiriler, konferans öncesi kurslar, konferans içi eğitim seminerleri ve yapılandırılmış çalışma grubu/açık oturum türü etkinlikler yapılacaktır. Konferans ilgili herkese açıktır ve ücretsizdir.

Karabük Üniversitesi, Akademik Bilişim Konferansına 27 Ocak - 3 Şubat 2018 tarihleri arasında ev sahipliği yapacaktır. 27-30 Ocak tarihlerinde Konferans öncesi kurslar, 31 Ocak -2 Şubat tarihlerinde Konferans ve 3 Şubat 2018 tarihinde yerel turizm turları planlanmaktadır.
Tüm akademisyen ve ilgililer davetlidir. Bildiri gönderme, sergiye katılım ve sponsorluk için bağlantıları kullanınız.

Son Öneri gönderme Tarihi: 20 Kasım 2017.
Tam  metin  göndermek  için  son tarih  1 aralık  2017
Kurslar için  http://ab.org.tr/ab18/ adresini  takip  ediniz.

Bildiri/Çalışma Grubu/Eğitim Önerme: openconf.ab.org.tr

ab.org.tr/ab18         openconf.ab.org.tr        ab2018.karabuk.edu.tr